Apunta’t als tallers de l’espai TEOS!

espai-teos-mindulness-granollers-tere-sitjes

L’espai TEOS disposa d’una completa oferta de tallers pensats per dir adéu a l’estrès, aprofundir en l’autoconeixement, connectar amb un mateix i guanyar qualitat de vida. Sessions de Mindfulness Advanced, de reflexió grupal a través del cinema, de Banys Sonors, de Ioga Nidra amb bols tibetans i de Tai-Txi. Activitats impartides per instructors acreditats.

ACTIVITAT: “MINDFULNESS ADVANCED”:

Aquesta activitat vol oferir-te un espai setmanal de pràctica de la meditació Mindfulness a través de les diferents tècniques que has après al MBSR. L’objectiu és acompanyar-te en un procés de creixament personal on podràs aprofundir en la pràctica formal en companyia de persones com tu. Un grup de recolzament mutu que t’ajudarà a integrar la pràctica de la consciència plena a la teva vida i compartir inquietuds amb persones que han passat per una experiència similar a la teva.

Durada: 1h

Horari: cada dimarts de 18,15h a 19,15h

Guia de l’activitat: Tere Sitjes, Llicenciada en Psicologia, Instructora Acreditada en MBSR de Mindfulness, i Psicopedagoga. 
Preu: 35€/mes
+info

ACTIVITAT: “PEL·LIS QUE FAN PENSAR”:

Descripció:
Si t’interessen els temes d’actualitat i busques espais de reflexió compartida, vine els últims dimecres de cada mes a les trobades que oferim a TEOS espai de Psicologia i Mindfulness. Et volem oferir la oportunitat que a partir d’una peli seleccionada pugis comentar, reflexionar i posar en relleu aquells valors i punts de vista que trobes importants en la teva vida. Volem oferir-te un espai d’enriquiment i creixement personal on passar una estona relaxada amb altres persones inquietes com tu! No et mostris indiferent davant la vida i sigues una peça activa perquè el món sigui millor.

Guia de l’activitat: César Alegre, Llicenciat en Geografia i Història, especialitat Història de l’Art i Formador de professors en mitjans audiovisuals i conflictes a l’aula. 

Durada: De 2 a 2,5h

Horari: Útimdimecres de mes de 18h a 20,30h
Preu: Activitat gratuïta

Calendari:

– 30 de gener: L’esperit crític, “AMERICAN HISTORY X”

– 27 de febrer: Viure amb consciència,  “VÍCTIMA DE GUERRA”

+ info

ACTIVITAT: “BANY SONOR”:

Si busques una manera de connectar amb tu mateix, el taller de “Banys Sonors” serà una experiència on trobaràs un espai de quietud i introspecció a través d’un embolcall sonor envolvent i podràs deixar que els efectes dels instruments, la música i les sonoritats ressonin dins teu. Uns moments per viure amb intensitat l’aquí i l’ara a través de la música i els seus elements.

Durada: 1,30h

Horari: Primer dimecres de mes de 18h a 19,30h

Guia de l’activitat: Raül Hernández, Psicòleg, psicopedagog i musicoterapeuta professional. Especialista en la intervenció amb adolescents i infants amb necessitats educatives especials i funcionalitat diversa, adults amb problemàtica vinculada amb addiccions i gent gran. Treballa pel Departament d’Ensenyament, a la comunitat terapèutica La Coma (Grupo ATRA), a la Residència Can Camp i a l’Associació Centre Pedralbes, on dirigeix el projecte Colorsband. És col·laborador i docent de l’institut superior d’estudis psicològics ISEP en l’especialitat de musicoteràpia amb adolescents i drogodependències.

Preu: 10€

Calendari: 

– 6 de Febrer 

– 6 de Març

+info

TALLER “IOGA NIDRA – BOLS TIBETANS”:

El viatge sonor que et proposem és una meditació guiada de Ioga Nidra, a través dels sons dels Bols tibetans, els Gongs i d’altres instruments musicals. Una proposta per gaudir de més d ’una hora de relaxació profunda per reparar-nos del ritme frenètic que portem la majoria de persones en la societat actual. Ens deixarem endur per la subtilesa del so d’aquests instruments mil·lenaris i viatjarem, de la mà del ioga Nidra, pels racons del nostre Univers interior.

Durada: 1,30h

Horari: 18h a 19,30h

Guia de l’activitat: Ricard Jordà, Doctor en Educació per la UAB, Màster i Trainer en Programació neurolingüística, formació en So per Jacomina Kistemaker, formació en Ioga Nidra pel RYE (Recherche sur le Yoga dans l’Éducation), estudis de música i de musicologia.

Preu: Taquilla inversa

Calendari: 

  • 8 de Març

+info

ACTIVITAT: “TAI TXI”:

Descripció:
El Tai-Txi és una tècnica centenària d’origen xinès que fomenta la salut i el benestar a través de la meditació i la relaxació. El pot practicar qualsevol persona independentment de la seva edat, sexe o habilitats físiques. És un mètode ideal per a reduir l’estrès, guanyar vitalitat, millorar la flexibilitat del nostre cos, aprofundir en la consciència i l’autoconeixament i, en definitiva assolir una major harmonia tant a nivell físic com psíquic.

Durada: 1,15h

Horari: Cada dilluns de 19,15h a 20,30h.

Guia de l’activitat: Àngels Vendrell, professora de Tai txi 


Preu: 30€/mes

+info