espai-teos-Elisabeth-Rusiñol-Mindfulness-Psicologia
espai-teos-minfulness-granollers-elisabeth-rusiñol

Elisabeth Rusiñol Mirapeix

Psicòloga, psicoterapeuta i coach per a petits i grans
Núm. Col·l. 19049

Vaig escollir la meva passió…les persones i el seu desenvolupament digne i integral. Vaig escollir formar-me bé i encara ho faig, constantment…la meva vida està marcada per tres coses:

Aprenentatge constant i professionalitat.

Passió per allò que faig.

Curiositat i capacitat d’adaptació.

Treball en equip.

La psicologia és tot això i més….i dóna sentit a la manera de veure i viure el meu dia a dia.

La meva formació és com jo,  eclèctica , i dono a cada persona allò que necessita…adaptant-me al cas des d’una visió holística i sistèmica. Hem d’entendre a  la persona com a part d’un tot i per tant el meu abordatge és principalment sistèmic i molt adaptat a cada cas.   Em vaig llicenciar al 2002 a la UAB i després de no saber ben bé a on destinar la meva energia i coneixements em vaig decantar per fer un Màster de Violència domèstica(UAB) i treballar en aquest àmbit a la Policia de la Generalitat de Catalunya durant uns anys. Això em va donar moltes eines a nivell personal i professional. Després vaig cursar un Postgrau de Peritatge Penal forense (UAB) per tal de desenvolupar millor la meva tasca i poder donar el meu “veredicte” d’una manera segura, íntegra i professional.  Tot i que encara realitzo peritatges, vaig deixar la meva tasca a la Policia per dedicar-me més a la vessant clínica ja que en aquell moment sentia que havia arribat el moment. Això va arribar de la mà del Màster de Psicoteràpia que vaig cursar a la UDG, en el qual durant tres anys vaig estar formant-me des de la Psicoteràpia Breu Estratègica i Integradora. Paral·lelament vaig cursar el Màster de Psicopatologia Infanto-Juvenil a ISEP així com altres formacions en l’àmbit educatiu en especial de TDAH i Psicopedagogia per la UOC. En els darrers temps m’he format en mètode SHEC(Estimulació dels Hemisferis Cerebrals) per tal de tractar millor el dol, les pèrdues i la simptomatologia clínica que se’n deriva  a través de les emocions. També tracto amb la realitat virtual alguns casos que ho requereixen. La teràpia d’adults, familiar i infanto-juvenil són , a nivell clínic, el meu fort.  També tinc formació en PNL i Coaching que són molt adients per casos que així ho requereixen ja que la meva part empresarial m`ha portat a donar formació a empreses.

Per tant la meva vessant formadora és una altra de les meves facetes i formo en IE, HHSS, lideratge i comunicació efectiva a diferents col·lectius.

Espai Teos Psicologia i Formacióº
Espai Teos Metodo Shec