teos-granollers-logopedia
teos-granollers-logopedia

Jèssica Perxachs Milà

Logopeda i Psicopedagoga
Núm. Col·l. 08-1836

Ja fa més de deu anys que estic treballant com a logopeda. Em vaig Diplomar en Logopèdia al 2004 a la Universitat Ramon Llull; però tenia la necessitat d’ampliar els meus coneixements i vaig optar per realitzar la Llicenciatura de Psicopedagogia a la Universitat de Barcelona, la qual em va permetre obtenir una visió més general de diversos trastorns relacionats amb la psicologia.

Al llarg d’aquests anys, he estat treballant en centres privats reeducant a infants, adolescents i adults amb problemàtiques diverses:

El neguit de seguir formant-me ha sigut constant, per aquest motiu he realitzat cursos relacionats amb la teràpia miofuncional, trastorns de l’aprenentatge (lectura, escriptura i comprensió), intel·ligències múltiples, entre altres; per tal d’especialitzar-me en diverses problemàtiques i així agafar estratègies per la reeducació.

La especialització més recent, va ser un Postgrau de Trastorns de l’Espectre Autista (TEA), que he realitzat durant el 2016 a l’Institut d’Estudis Psicològics (ISEP), el qual m’ha permès conèixer de més a prop aquest trastorn.

Finalment, al 2014 vaig estar uns mesos exercint com a logopeda en un CDIAP (Centre de Diagnòstic i Atenció Primerenca). Va ser arrel de treballar al CDIAP, que em va interessar la franja d’intervenció precoç en nens i nenes de 0 a 6 anys. Així, al 2018 he acabat un Màster en Atenció Primerenca a ISEP (Institut Superior d’Estudis Psicològics). Aquest màster em permetrà donar un servei més específic a infants en edats primerenques juntament amb les seves famílies i entorn, que és fonamental en aquestes edats.