Espai teos psicologia i formació
Espai Teos Psicologia i Formació

Núria Molina

Traumatologia Sistèmica
Arterapeuta Transdisciplinar
Psicodramatista
Instructora Mindfulness Infantil Juvenil

Sóc la Núria Molina. Les bases del meu treball d’acompanyament terapèutic són la creativitat, l’escolta, el respecte i la confiança en la persona i en el seu procés.

La meva experiència vital i familiar, m’ha fet prendre consciència i responsabilitzar-me de com sento, penso i actuo. Investigar en aquest procés i connectar amb la creativitat, m’ha donat eines per avançar en l’acompanyament i ajudar a altres en el seu propi procés, connectant a través de l’escolta de què la persona necessita i acompanyant en allò que bloqueja per trobar nous recursos i aconseguir caminar cap a un millor benestar vital.

Sóc Graduada en Art. Diplomada en Traumateràpia Infanto-Juvenil Sistèmica, formació dirigida pel Neuropsoquiatra Jorge Barudy & Ps. Maryorie Dantagnan. Formada en Artteràpia Transdisciplinari per The European Graduate School de Suiza, a la seva seu a Barcelona. Formo part de l’Associació Espanyola d’artterapeutes Ath. Estic formada en Psicodrama per la Universitat de Barcelona amb el Postgrau en Psicoteràpia de Grup i Psicodrama. Tinc formació en Llenguatge Sensorial i Poètica del Joc, a través del Postgrau de la Universitat de Girona a càrrec de la companyia Teatro de los Sentidos. Sóc instructora en Mindfulness infanto-juvenil amb el mètode Eline-Snell. Formada en Educació creadora amb la metodologia d’Arno Stern. Tinc experiència en conducció de grups per més de 12 anys. Sóc professora al Màster d’Artteràpia i Teatroteràpia d’ISEP (Institut Superior d’estudis Psicològics) a Barcelona.

He treballat com artterapeuta en equips multidisciplinaris de professionals de la salut en l’àmbit clínic a través de l’acompanyament a l’àrea de rehabilitació, en àrees com malaltia mental i addiccions, en centres com OSONAMENT a Manlleu, on vaig estar dos anys i al centre d’addiccions CITA a Dosrius. També he treballat en l’acompanyament terapèutic grupal i individual durant tres anys a persones amb la malaltia del càncer a la Fundació Oncovallès de Granollers. Actualment formo part del grup d’atenció terapèutica al Servei d’Especialització en Trastorns de Conducta Alimentària (SETCA) a Barcelona, on dono atenció terapèutica a adolescents i adults amb la malaltia del TCA. Realitzo consulta individual i tallers grupals a adults, nens i adolescents a Granollers i a Barcelona.

Espai Teos Psicologia i Formació