espai-teos-tere-sitjes-Mindfulness-Psicologia
espai-teos-mindfulness-granollers-tere-sitjes

Tere Sitjes Capdevila

Psicòloga, Psicopedagoga i
Instructora acreditada en MBSR Mindfulness
Núm. Col·l. 12210

Vaig escollir psicologia perquè sentia que la part més important de la persona era la ment. Em vaig llicenciar en Psicologia l’any 2001 a la Universitat Autònoma de Bellaterra, després de cursar l’últim any a la Universitat de Cork, Irlanda. Vaig continuar la meva formació fent un Màster en Psicopatologia d’adults i un postgrau en TDAH, Trastorns d’aprenentatge i de conducta. La meva formació ha anat dirigint-se cap a l’autoconeixement i creixement personal passant pel Postgrau d’autoconeixement i PNL de la Universitat de Vic i també cursant el Practitioner en PNL certificat per Bandler. Aquesta evolució responia una mica a les necessitats personals d’aquell moment.

Tot i que la meva formació inicial com a psicòloga és cognitiva-conductual, actualment tinc una mirada més eclèctica i integral degut a les eines que he anat incorporant al llarg d’aquests anys com és el cas del Mètode Shec, la PNL i la Hipnosi Ericksoniana. Això em permet adaptar-me a les diferents necessitats de les persones que sol.liciten els meus serveis.

Per altra banda, vaig descobrir el Mindfulness en un moment de canvi vital de la meva vida. Vaig realitzar el Programa MBSR i vaig observar en la meva manera d’estar amb mi i amb els altres canvis molt significatius i vaig decidir que això ho havia de compartir amb el meu entorn laboral i personal.

M’he format a l’Institut Esmindfulness de Barcelona, amb Andrés Martin Asuero i Sylvia Comas, que són instructors Certificats pel Dr. Jon Kabat- Zinn del Centre Mèdic de la Universitat de Massachusetts. Actualment ofereixo Programes de Reducció de l’Estrès Basat en Mindfulness (MBSR), els tallers de pràctica setmanal Mindfulness Advanced i sessions individuals de Mindfulness a TEOS espai de Psicologia i Mindfulness de Granollers. També ofereixo Mindfulness a l’Institut Giola de Llinars del Vallès, i a  empreses i professionals vinculats al món de l’educació i la salut.

Sóc psicòloga general sanitària i el meu número de col·legiada és 12.210.

Espai Teos Psicologia i Formació
Espai Teos Psicologia i Formacióº
Espai Teos Metodo Shec