espai teos psicologia

Núria Molina

Traumatologia Sistèmica
Arterapeuta Transdisciplinar
Psicodramatista
Instructora Mindfulness Infantil Juvenil

Sóc la Núria Molina. Les bases del meu treball d’acompanyament terapèutic són la creativitat, l’escolta, el respecte i la confiança en la persona i en el seu procés.

La meva experiència vital i familiar, m’ha fet prendre consciència i responsabilitzar-me de com sento, penso i actuo. Investigar en aquest procés i connectar amb la creativitat, m’ha donat eines per avançar en l’acompanyament i ajudar a altres en el seu propi procés, connectant a través de l’escolta de què la persona necessita i acompanyant en allò que bloqueja per trobar nous recursos i aconseguir caminar cap a un millor benestar vital.

Sóc Graduada en Art. Diplomada en Traumateràpia Infanto-Juvenil Sistèmica, formació dirigida pel Neuropsoquiatra Jorge Barudy & Ps. Maryorie Dantagnan. Formada en Artteràpia Transdisciplinari per The European Graduate School de Suiza, a la seva seu a Barcelona. Formo part de l’Associació Espanyola d’artterapeutes Ath. Estic formada en Psicodrama per la Universitat de Barcelona amb el Postgrau en Psicoteràpia de Grup i Psicodrama. Tinc formació en Llenguatge Sensorial i Poètica del Joc, a través del Postgrau de la Universitat de Girona a càrrec de la companyia Teatro de los Sentidos. Sóc instructora en Mindfulness infanto-juvenil amb el mètode Eline-Snell. Formada en Educació creadora amb la metodologia d’Arno Stern. Tinc experiència en conducció de grups per més de 12 anys. Sóc professora al Màster d’Artteràpia i Teatroteràpia d’ISEP (Institut Superior d’estudis Psicològics) a Barcelona.

He treballat com artterapeuta en equips multidisciplinaris de professionals de la salut en l’àmbit clínic a través de l’acompanyament a l’àrea de rehabilitació, en àrees com malaltia mental i addiccions, en centres com OSONAMENT a Manlleu, on vaig estar dos anys i al centre d’addiccions CITA a Dosrius. També he treballat en l’acompanyament terapèutic grupal i individual durant tres anys a persones amb la malaltia del càncer a la Fundació Oncovallès de Granollers. Actualment formo part del grup d’atenció terapèutica al Servei d’Especialització en Trastorns de Conducta Alimentària (SETCA) a Barcelona, on dono atenció terapèutica a adolescents i adults amb la malaltia del TCA. Realitzo consulta individual i tallers grupals a adults, nens i adolescents a Granollers i a Barcelona.