espai-teos-tere-sitjes-Mindfulness-Psicologia
espai-teos-mindfulness-granollers-tere-sitjes

Tere Sitjes Capdevila

Psicòloga, instructora certificada MBSR Mindfulness
Núm. Col·l. 12210

Vaig escollir psicologia perquè sentia que la part més important de la persona era la ment. Em vaig llicenciar en Psicologia l’any 2001 a la Universitat Autònoma de Bellaterra, després de cursar l’últim any a la Universitat de Cork, Irlanda. Vaig continuar la meva formació fent un Màster en Psicopatologia d’adults i un postgrau en TDAH, Trastorns d’aprenentatge i de conducta. La meva formació ha anat dirigint-se cap a l’autoconeixement i creixement personal passant pel Postgrau d’autoconeixement i PNL de la Universitat de Vic i també cursant el Practitioner en PNL certificat per Bandler. Aquesta evolució responia una mica a les necessitats personals d’aquell moment.

Vaig descobrir el Mindfulness en un moment crític de la meva vida. Estava en un moment de canvi vital i necessitava una eina que m’ajudés en aquest procés personal. En 8 setmanes, les que dura el MBSR, vaig observar en la meva manera d’estar amb mi mateixa i amb els altres canvis molt significatius i vaig decidir que això ho havia de compartir amb el meu entorn laboral i personal.

Tot i que la meva formació inicial és cognitiva-conductual, actualment tinc una mirada més eclèctica degut a les eines que he anat incorporant al llarg d’aquests anys en les diferents formacions. Això em permet adaptar-me a les diferents necessitats de les persones que sol.liciten els meus serveis.

M’he format a l’Institut Esmindfulness de Barcelona, amb el Dr. Andrés Martin Asuero i la Sylvia Comas, que són instructors acreditats pel Dr. Jon Kabat- Zinn del Centre Mèdic de la Universitat de Massachusetts. Actualment ofereixo Programes de Reducció de l’Estrès Basat en Mindfulness (MBSR) a TEOS espai de Psicologia i Mindfulness de Granollers.

Sóc psicòloga general sanitària i el meu número de col·legiada és 12.210.