Format

Online

Inici

Adaptat

Durada

8 setmanes

Preu

380€

Espai Teos Psicologia Mindfulness

MBSR 8 Setmanes Online

El programa de reducció d’estrès basat en Mindfulness MBSR, és un entrenament progressiu de 8 setmanes destinat a reduir el malestar psicològic i desenvolupar habilitats per gestionar millor els moments difícils del dia a dia.

A qui s’adreça?

Aquest programa va dirigit a les següents persones

A persones que vulguin reduir els seus nivells estrès i a millorar l’eficàcia a la seva feina. També va adreçat a aquelles persones que vulguin millorar les seves relacions personals amb els altres i amb si mateixes. A la vegada que totes aquelles persones que vulguin adoptar un paper actiu en promocionar el seu benestar personal, també hi trobaran resposta.

Objectius

Millorar l’atenció

Augmentar la consciència corporal

Millorar l’eficàcia

Augmentar la capacitat de gestió emocional

Promocionar el benestar psicològic

Metodologia

• MBSR (Programa de reducció d’estrès basat en Mindfulness)

El Programa de Reducció d’Estrès Basat en Mindfulness el va desenvolupar el Dr. Jon Kabat-Zinn, del Centre Mèdic de la Universitat de Massachusetts l’any 1979. És un dels entrenaments de Mindfulness més reconeguts i citats a publicacions científiques de prestigi mundial. Les evidències demostren que aquest programa psicoeducatiu, provoca uns efectes molt positius en la reducció de l’estrès i en la millora de la salut.

El programa de Reducció d’Estrès Basat en Mindfulness és un entrenament progressiu, experiencial i participatiu que inclou diferents tipus de meditacions i exercicis d’atenció conscient.

Els grups poden ser d’entre 10 i 15 persones, de manera que els diàlegs que es generen són una part essencial de les sessions.

El Programa de Reducció d’Estrès Basat en Mindfulness (MBSR) consisteix en 8 sessions setmanals de 2,5 hores i un dia de pràctica intensiva de 8 hores. Són sessions en grup i participatives, tot i que a cada sessió es presenta un tema en concret. Tot i així, al ser un programa experiencial sempre es buscarà com introduir-lo a la vida quotidiana i les seves aplicacions pràctiques.

Temari

El temari del curs és el següent:

Practicant Conciència plena

Percepcions de la realitat

El Poder de les Emocions

Què és la reacció de l’Estrès?

Respondre o Reaccionar a l’Estrès?

Comunicació conscient

Dia de pràctica intensiva
El poder del silenci

Gestió del temps

Integració en la vida i cloenda.

Aquest programa necessita de l’assistència i participació a les sessions i del compromís de practicar les tècniques que es van introduint entre sessió i sessió. D’aquesta manera es van observant canvis i evolucions en la ment, el cos i el comportament dels participants.

Curs impartit per
Tere Sitjes

M’he format a l’Institut Esmindfulness de Barcelona, amb Andrés Martin Asuero i Sylvia Comas, que són instructors Certificats pel Dr. Jon Kabat- Zinn del Centre Mèdic de la Universitat de Massachusetts. Actualment ofereixo Programes de Reducció de l’Estrès Basat en Mindfulness (MBSR), els tallers de pràctica setmanal Mindfulness Advanced i sessions individuals de Mindfulness a TEOS espai de Psicologia i Mindfulness de Granollers. També ofereixo Mindfulness a l’Institut Giola de Llinars del Vallès, i a  empreses i professionals vinculats al món de l’educació i la salut.

Sóc psicòloga general sanitària i el meu número de col·legiada és 12.210.

Descarrega’t el fulletó i
obté informació del curs

Des de Teos ens posarem en contacte telefònic amb tu per assessorar-te sobre el curs