MBSREspai-Teos-Granollers-mindfulness-psicologiaMindfulness

Espai Teos

TEOS és un projecte dedicat a fomentar el benestar i la salut de les persones a través de la psicologia i l’intercanvi de coneixement. El servei de psicologia és un espai terapèutic on trobaràs tot un seguit d’eines pensades per oferir-te una resposta a mida de les teves necessitats. Recursos per a infants, adolescents i adults, basats en metodologies com el Mindfulness, PNL o el Mètode Shec, i disponibles tant de forma presencial com online.

Tere Sitjes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum turpis metus, cursus quis augue sit amet, lacinia scelerisque augue. Aliquam euismod quam a egestas ornare. Sed purus massa, blandit quis orci in, sodales dapibus eros. Vestibulum bibendum pellentesque nunc ultricies pulvinar. Fusce mollis nunc at ante fermentum rhoncus. Aenean rutrum lobortis arcu, a viverra ipsum tincidunt vitae. Nullam convallis hendrerit felis at laoreet.

Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Maecenas venenatis sit amet urna vel venenatis. Fusce in varius ipsum. Quisque consequat fringilla lectus, vitae pellentesque enim dignissim quis. Morbi dignissim scelerisque sem in.

espai-teos-tere-sitjes-Mindfulness-Psicologia

Professionals amb
experiència, compromís
i vocació de servei.

A l’Espai Teos hi trobaràs un equip de professionals compromesos amb l’àmbit de la salut, l’educació i el benestar personal. El nostre centre d’interès és la persona com a ésser integral, tenint en compte les seves emocions, la seva ment i el seu cos.

espai-teos-Elisabeth-Rusiñol-Mindfulness-Psicologia

Elisabeth Rusiñol Mirapeix
Psicòloga, psicoterapeuta i coach
per a petits i grans

espai-teos-Maria-Acosta-Mindfulness-Psicologia

María Acosta Arruego
Instructora Mindfulness
en l’Àmbit Educatiu

teos-granollers-logopedia

Jèssica Perxachs Milà
Logopeda i Psicopedagoga
Núm. Col·l. 08-1836

teos-granollers-musicoterapia

Raül Hernández Hernández
Psicòleg i musicoterapeuta
Núm. Col·l. 13459
Musicoterapeuta Acreditat a Espanya MTAE-49

Espai teos psicologia i formació

Núria Molina
Traumatologia Sistèmica
Arterapeuta Transdisciplinar
Psicodramatista
Instructora Mindfulness Infantil Juvenil